Nu går vi mot 2011...

Gott nytt år gott folk! Tack för detta år.Så länge du är med mig

Hej folk! Jag har varit på resande fot i två dagar nu. Hos syster närmare bestämt över ett par dar och hjälpt syster med att flytta. Pappa var på Max för första gången och sa att han ville ha en Big Mac, HAHAHAH!!!!!!!!!!!! Jag har druckit den godaste varma drycken EVER, Chailatte från Espresso House. mmmm. Yes, två grymma dagar. Ha det bäst nu.


Fyndat


Det finns hopp om en förändring men det tar den tid det tarEtt julkort

Ha en fantastisk god jul nu allihop! Önskar DannaTack........igen

Apsnyggt handsmycke som jag fick av syster idag. THANK YOU SO MUCH


''livet bara springer förbi''

Hallå där kött och blåbär! Har käkat lite för mycket godis och myst med klassen framför tv:n. Kan sammanfattas som en perfekt tisdag än så länge va? Det kommer mer....wait for it.....för nu har jag JULLOV! jag är bombis glad.


16th

Nämen tjena! Inte var dag man vaknar av en jordbävning i sydöstra Sverige. Låter ju rätt dramatiskt. Flög upp i sängen som skakade och väntade på att taket skulle rasa in. Det gjorde det aldrig. Annars då? Det är fredag imorgon. Hur fantastiskt är inte det på en skala?


Svenssons

Hej hej! Luciavolleybollen i fredags. Apkul, nice, tjollahoppsan, WOW. Är några nyckelord. Så lattjo det va! Vilken dag. Det bästa av allt: VI VANN ''bäst utklädda''. Familjen Svensson va' det ja. Här har ni några skojiga bilder:


Familjen Svensson.

Pappa och morfar!!!!!

Dansuppvisning. Riktigt grymma!

Mer Svensson. Mormor saknas.

HELL YEEEEEAH

muchOmushO

Feberfrossa och hosta är inte något jag prioriterar högt på min önskelista. Så därför känns det så där lagom kul att ha åkt på det nu. PS Förlåt mig för gles uppdatering. Beskyller på för mycket plugg....ah. Later!


truth


ph by: Sandih Wong

Click, click, click

Har dagen varit underbar eller underbar? Underbar. Åhå, jag älskar det här, jag älskar frihet. Startat december med gott samvete. Känns bra. En (tio) pepparkakor om dagen gör en gla'!


bilder för 16år sen, typ. Fast har jag visat dom? nej.
fotograf isabella österlund

;(

Feber suger balle. Haft det i tre dagar sträck nu. Not funny.


we♥it