Knäsvag

Datorn är på lagning. Syster påstår att det är min och lillebrors fel, för att vi surfar runt på skumma sidor. Sitter för tillfället på den bärbara datorn och letar efter denna asballa hoodien som Felicia bär. Den cirkulerar runt i mina drömmar.


Ett konstverk

Har precis kommit hem från en försenad födelsedag. Tårtor, vietnamesiskmat och högljudda mammors skratt. Gamla traditionen. Dominique och jag hade lite roligt med tuschpennor. Ett gott skratt ger det både mig och Dominique efter att ha kladdat ner Tina med färgglada färger. High five! Alla blir glada och nöjda efteråt. Synd att vi inte fick kladda ner ryggen, benen och magen också. HAHA.



A lack of color

Vissa dagar är lite gråare än andra. Jag hoppas väl på att kunna trippa fram i kortärmad inom kort. Har precis målat mina naglar. Kolsvarta. Nu ska jag ta ett chill framför tvn.
Ha det bäst. D.



Hell yeah

1) Systers delikata Pasta Pesto som hon tillagade igår. Bestod av pasta, bladblanding, quinoa, mozzarella, grillad kyckling och annat gott. Tummen upp. 2) Det blev mer bakning idag, Moas favoritkaka - Snickerskaka. 3) Baka-egen-pizza-tema på fritidsgården.  Nu blir det tandborstning och sedan nappa en skojig bok. Punkt slut.
Ha det bäst. D.


LuuUune

Hittade en fin liten ''rymd'' tröja från JC. Snart ska jag iväg på basketen och syster håller på att laga någon kycklingrätt som jag gärna vill testa efter träningen.
Ha det bäst. D.


Blanc

Nu ska jag börja röra mig mot stan.


Such great HEIGHTS

En bild på resultatet på vad jag har gjort idag och en låt innan jag lämnar internet.


x8 ASIANPARTY











Good time

Fint för ögat. Jag har alltid drömt om att flyga i en luftballong högt uppe på himlen. Åka fram och tillbaka med en lätt fart. Känna den sköna vinden blåsa från norr.



http://www.fotoutmaning.se/wp-content/uploads/2009/07/luftballong.jpg

Någon som vill måla världen med mig?

Tidsfördriv. Det blev kladdmuffins. Inget särskilt, men kladdigt och gott.
Det gillar jag.




Godmorgon

Godmorgon. Har ett halvt dygn att spendera för mig själv. Känns bra. Ta en dusch, bädda och baka något gott. Oj vad jag tycker om dagar som dessa!
Ha det bäst. D.
Dagens låt: Baby! -
Lorentz & M.Sakarias


(So) beat it

Jag hade väldigt kul idag. Men det är väl inte så konstigt om man har ett fint sällskap. Bror och jag dansade till Beat it, min lilla Michael Jackson.


It's zombie time

We nailed it guys.




Outfit

John Blund here we come!



We don't care

Nu är det äntligen lov och då ska jag ta tag i bloggen och börja vara lite mer aktiv. Snart ska jag fixa till mig och kila iväg till John Blund och ROCKA HÅRT!
Ha det bäst. D.


Winter rose

Jag och Elin lekte med kameran.






Dum och ingen


Glad alla hjärtans dag

Min favorit choklad, glass och pyssel med bästisen är en lyckad Alla hjärtans dag,
enligt mig.








Fredagsmusik

I´m Good I´m Gone (live) - Lykke Li
Better - Regina Spektor
Tonight I have to leave it - Shout out louds
Little Bit (live) - Lykke Li
Speed Of Sound - Coldplay
Through the rain - Mariah Carey

Lite musik till era små öron.


Klippa håret?

Bara 2 veckor kvar till sportlovet, hurra hurra! Nånting som verkligen skrämmer och imponerar mig är det här:
(GÖR DETTA, OM DU INTE GJORT DET FÖRSTÅS)
Du behöver ett par hörlurar som fungerar. Tystnad i rummet. Sätt på dig ett par hörlurar, startaklippet och blunda och var koncetrerad.


A million ways

En vit t-shirt och ett par strumpbyxor kan bli något riktigt häftigt med hjälp av en sax och en sprättare.


All the right moves

Vi fick spela dom två efterlängtade matcherna tillslut. Förlust mot Växjö 90/93 med 54-19 och vinst mot Växjö 94/95 med 60-50. Subways delikata baguetter är något att bita på hörni, delicious. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa till kojs. Godnatt.








Tick tick boom

Vi satt i en minibuss påväg till Växjö och alla längtade tills vi fick spela. När vi äntligen var framme i hallen sa dom att det var imorgon. WTF. Men vi tog en liten runda runt Växjö och sen åt vi på Sverigest-godaste-hamburgare-restaurangen,MAX. Jag tyckte att hamburgarna såg godare ut på reklamen. Mattias bjöd oss på godis också. Geishas nya version Dreamy Caramel har en underbarsmak, som jag verkligen rekomenderar att ni ska smaka.








Fina saker

  • tystnaden i en stad klockan fyra på morgonen när snön nyss har lagt sig
  • rosaskimrande nätter
  • smycken



    http://www.fashionology.nl

Draw the line

Imorgon ska jag iväg till Växjö och spela match mot Växjö 90-93 och Växjö 94/95. Nemesis - David Gray
Ha det bäst. D.




I will breath for each day

Någonting som verkligen påminner mig om barndomen är nog Sticker Album. Sånt som man samlade på för att jämföra med sina kompisar, vem som hade mest och vem som hade finast. En söt ängel var min allra favorit minns jag. Och sedan fanns det Tamagotchi som var väldigt populärt en gång i tiden. När vi ändå är igång så kan jag tipsa er om en underbar sång som ger mig gåshud, Whenever you call - Mariah Carey, Brian McKnight.





-2°

Kylig dag med nonstop snöande. Idag stannar jag helst inne och kollar på klipp som t.ex. Nigahiga. TEEHEE