BASKETAVSLUTNING 2010

Here you go! Tyvärr hann jag inte ta foto när vi spelade.




I go to town and town

Igårkväll blev jag besviken på att det inte kom någon Desperate Housewife. Men något som var en cheer up var nog att bror påminde om att det var basketavslutning idag! Det kommer att bli SUPERSKOJ. Förra året vann jag priset Årets StepUp. Bjuder kanske på några bilder när jag kommer hem. Nu ska jag äta pannkakor.
Ha det bäst. D.



CHILL-PILL

U-UNDERBART att kunna vara fri från läxor innan det är lov. Well, nästan iallafall. Passade på att fika med finaste Tina på stan. Stoppade i mig den första riktiga sommarglassen idag. Nu tänkte jag plugga innan Desperate Housewife kommer.
Ha det bäst. D. 21:07 ; Ingen Desperate Housewife idag?!



..FOURFIVESIX

[1] Jag vill gratulera Mathilda som fyller 14år idag! GZ xx. [2] Det kittlas i min näsa varje minut. Och det är irriterande mer än du tror. Eftersom att jag går runt och tror att jag ska nysa vid vilken sekund som helst. [3] Vi ska ha tävlingar på träningen idag och priset blir förhoppningsvis candyyyy.
Ha det bäst. D.



Heads will roll

Jag blev förkyld ändå. Har kurerat mig med att käka ipren, kollat på film, bakat en tårta. Och lyssnat på musik. Fryser gör jag också...så jag liknar en påpälsad eskimå i sängen. HAHA. Ha det bäst. D.



TACK JANSA


SOMEBODY GOT PWNED

Glöm inte Earth Hour idag kl. 20.30-21.30. Joina oss!
Ha det bäst. D.


WOHOOO

Började min morgon med lite frukost och senare en träningsmatch mot OBBK F94/95. Jag spelade åt Junior laget. Jag är jättenöjd med min insats! Vi vann med 54-31. Syster kommer hem idag. Jag har saknat henne så häääääääär mycket. SysterWOHOOO. Snart ska Elut aka Elin fotografera mig.
Ha en underbar dag. D.


laughter

Vårens första solstrålar kom fram idag. Jag vill ju nästan ha dem på mig inomhus. Nu vill jag gärna dra på mig den närmsta största T-shirten jag kan hitta som skulle kunna rymma två av mig och sen slänga mig i soffan. Men nej, tre timmars träning väntar på mig. Ha det bäst. D.



WHAM PANG ZAP!

Bara något jag gled runt i idag. Dagens roligaste var ju i alla fall utan tvekan när jag bokstavligen gick rakt på en lärare mitt i min dagdröm. Igår gick jag på en toalettdörr. Hur kommer det här att sluta?
Ha det bäst (!). D.



MISS!

Skola. 9 dagar till nästa lov. HURRA! Syster åkte iväg till Stockholm idag och jag saknar henne redan. Jag ska snart cykla iväg på träning. Men innan det får ni en klok bild. Ha det bäst. D.


KNICK-KNACKERY

Har provat på en annan version på att måla naglar. Naglack som spricker när det har torkat är både snyggt och gör färgen mer speciell. Det fick bli vit färg och glitter den här gången. Snart kommer mamma hem med Ben and Jerry's. NOOOOOMNOM!
Ha det bäst. D.



I can Transform YA

Sov hos Tina inatt. Har inte haft såhär roligt på en lång tid. Vaknade lika tidigt som dagen före idag. Jag lyckas aldrig sova länge hos Tina. Det beror väl på att hennes familj vaknar tidigt... varje gång jag är här. HAHA. Nu ska vi fortsätta leka och lyssna på Chris Brown såklart.
Ha det bäst. D.



YOUR HAND IN MINE

Tidig morgon med solsken utanför fönstret. Härligt! Idag ska jag träna basket och sen dra iväg till Tina. Syster har satt på A Thousand Miles på spotify. En riktig sommarlåt tycker jag. Eller vad tycker du, Elin?
Ha det bäst. D.


UKM

Gick någorlunda bra med dömningen idag. Jag bjuder på några fler bilder från UKM. Vi kom vidare!


AAAAOOHMMm

Idag ska jag döma på Easy Basket. Är rätt så nervös, för att det är första gången jag är domare. Jag ska även uppträda. Och förövrigt önskar jag er en underbar dag!



Only Hope

Jag har kommit hem igen! Alla deltagare var makalöst duktiga. Men den som höjde stämningen var nog en kille som beatboxade. Och självklart måste jag nämna Bianca. Fantastikt underbar sångröst har du! Nu ska jag äntligen sova. Godnatt på er.



Sh0w me what you goooot

Snart ska jag dra till Högsby! Jag hann fixa lite blåbärsglass innan. Men den får ligga i kylen och kyla ner sig några timmar till. Jag är hemma igen runt midnatt. Ha en kickass dag!




Love it

Nu har jag fyra dagars ledigt och det känns så hääääär bra! Imorgon ska jag iväg på UKM (talangshow ungefär). Det blir väl b.la. sång, dans och jag hoppas väl på lite jonglering också. Sen till helgen ska jag vara med och hjälpa till på basketen. Ikväll ska jag äta vegetarisk mat, NOMNOM.
Ha det bäst. D.



SHABOOJAH

Dansen är inställd och jag har knappt några läxor. Då kan man väl lika gärna hitta på något skoj med Tina. Men innan det ska jag plugga lite matte och svenska.
Ha det bäst. D.



Every 5tep you t4ke

Igår vaknade jag upp med solsken utanför fönstret. Idag liknade det mer som om att snön hade hittat tillbaka till jordytan. Ska försöka hinna träffa Tina innan träningen, det var ett tag sen. Nu ska jag fixa toast.
Ha det bäst. D.



OH HAPPY DAY

Tisdag och klockan rinner iväg mot kväll. Idag var alla i bästa tillstånd och självklart smittade det mig. Det var som kalas i skolan. Ska på dans lite senare på kvällen men innan det ska jag rå-plugga och fixa en plansch.
Ha det bäst. D.


JA MÅ HAN LEVA!

Jag utropar ett stort GRATTIS till käraste pappa som fyller 40 år idag!Congrats!! xx




GZ

4 timmars effektivtarbete och några svordomar senare så har jag äntligen lyckats baka två tårtor. Hade i frukter, vaniljkräm och rätt så mycket grädde. Får väl hoppas på att dom smakar NOMNOM. Annars är jag nöjd.
ps. Grattis Bella!


It's true

Jag är på toppenhumör idag! Allt känns färglatt och askalas. Systers spotifylåtar gör det ännu mer spännande. Ska sitta sekretariate i 2 timmar och sen hem och baka två tårtor åt far och Bella. Ha en underbar dag, puss.


45 - 40

Det gick inte lika dåligt för oss den här gången. Fin slut på serien. Snart kommer Jimmy och ska fotografera mig.
Ha det bäst. D.


TILLFREDSSTÄLLD

Mätt och belåten är vad man säger efter att ha ätit för mycket chips och godis va? Imorgon ska jag fara iväg till Västervik och spela match. Nu fortsätter kvällen.
Ha det bäst. D.



MOUNTAINS OF SAND

Tio fingrar och solljus hamnade visst på bild idag. Ungefär vad min dag inehållit den senaste timmen. Jag har målat mina naglar knallröda och solen har strålat länge idag. Vilket idag är väldigt slapp och skön.
Ha det bäst. D.


U R my love

Vira dina armar fyra varv runtom mig



SMILE

Bara några fina ord en sån här tisdag.
Sol. Fräknar. Sockervadd. Kram. Läppstift. Hand. Frihet. Fnittrig. Sockerdricka. Förtroende. Duntäcke. Tusensköna. Karamell. Ljus. Utropstecken. Fjädrar. Tass. Levande. Gräsmatta. Flaskpost. Kindpuss. Äng. Vattenmelon. Leende.



Angel

Solen är på G. Hjärta.



Don't look into the SUNSHINE

Det gick riktigt uselt för oss idag; Förlust mot både Västervik F92 och Brahe F92 med minst 20 poäng. Får väl hoppas på det bästa nästa vecka när vi möter dom igen. Ha en bra dag!



SOFFMÄNNISKOR

Idag har jag inte gjort något för världen. Eller jo! Jag har ökat antalet soffmänniskor i Sverige med ett, jag. Men jag har läxor att skylla på. Imorgon ska jag spela matcher igen. 100% peppad.
Ha det bäst. D.


SHOUT OUT LOUD

Den här veckan har gått läskigt snabbt, nyss var jag irriterad över alla dessa måndagar med en hel vecka framför mig. Men utan man ens hunnit blinka är det redan fredag. En Stand-Up komiker kom och bjöd på hans roliga personlighet idag i skolan. Fantastisk-smart-rolig kille. All beröm till Bengt Erlandsson.
Ha det bäst. D.



HJÄRTA S.W.

Adorable.


Mer än ögat ser

Igårkväll var jag inte i bästa tillstånd. Hoppades på att jag skulle få ur mig det snabbt, mår redan bättre. Idag har jag fullt upp med plugg och träning. Förresten, har ett stort sug efter våfflor nu. Med grädde och allt! Man tar sig tid åt att unna sig själv med sånt allt för sällan.
Ha det bäst. D.



WELCOME BACK

Datan är hemma igen! Ny windows och ny bakgrund. Men häftigt och fräscht. Jag är nyss hemkommen från skolan. Måste plugga innan jag drar iväg till fritidsgården.
Ha det bäst. D.



Day after day

Ny vecka, nya möjligheter. Man får ju tänka positivt! Veckan är väl ganska grå och trist till sin början, men lär bli bättre och bättre för var dag som går. Har en hel del roligheter att se fram emot. Förresten, bror tappade nyss en tand.