nya

Flera timmar långa bad i Gunnarsö där det alltid är gutt. Det vill jag ha - typ nu! Snälla? Fast innan det vill jag ha jul, teehee.


Nya kängor från Dinsko

amisu


yiieeeah

Jodå, jag lever. Tänkte mest berätta det. Och att jag har haft det helt sjuktbra efter en helg med laget. Känns fantastiskt. Hur mår ni då? Hänt något storslaget? Hoppas att ni har haft det bäst, vi hörs snart som möjligt igen. OVER AND OUT! xx
det är sånt här vi äter, syster

jag fryser

Humör idag: princip alla humör sammanflätade till ett. Högar med plugg och fullt upp med basketen, nästan varje dag. Nu ska jag göra lite nytta och plugga vidare. Vill sova. Sängen lockar. brist. på. sömn. later''morsning''

Somnade lite försent igår och vaknade liiiitte försent idag. Tvn är på och jag har ätit chips till frukost. Känns verkligen som en otroligt lärorik söndag va! Är lite off på tiden också. Döpte precis inlägget till ''morsning''. Klockan 16.45.


hello

Hey puddings! Då var det helg igen då, lördagar gör en lycklig. Dansat, skrattat, varit spontan, umgåtts och softat. Har jag gjort dom senaste dagarna. Levt. Inte slut på det roliga än! Ikväll vankas fäääst. En hel del på gång. Ha det bäst. D.


ph: marykate

HEY YOU DUDES!


å

Grabbar, tanter och män! Haft klagomål om att jag är seg på att uppdatera. Mycket stress och tidbrist som sagt. Känner att jag måste fokusera på att få ordning på allt innan, men å andra sidan kommer jag ju fortfarande att fortsätta uppdatera normalt. Jag är bara mänsklig.


RANDOM___SUNDAY

Var hos Tina över dagen igår och matade mig själv med pizza. Pizza med banan och curry är förresten en läcker goding, to be honest. Vad händer idag? Sitter och lyssnar på min ''soft'' lista på spotify medans jag letar efter ett par nya converse online. Då mina gamla ständige troföljare har slitits sönder totalt, känns det att det är på tiden nu. Jakten fortsätter! Pöss och kjam.
live high

Dagarna har hittils inte kunnat vara bättre! Hängt med sköna människor och hade det allmänt bra framför filmen ''The lovely bones''. Och fyfan vad bra den var! Dör. Vacker som sorglig. Hade Niagarafallen rinnandes nerför mina kinder efteråt. Igen, bra film. SE DEN. 10 timmars sömn varje dag. Skönt. Ha en skön dag godingar!
01

Ut i kylan, in i värmen. Krossas, byggas ihop. En berg- och dalbana av ensamhet och närhet. Det var min oktober som gick. Nu hoppas jag på en november att landa i, att vara lite mindre vilsen i, att andas lite lättare i. Att hitta tillbaka eller börja om på nytt.