peace of mind.

Tjaa. Kom nyss hem. Hösten drar väl med sig en och annan förkylning. Skulle vilja amputera näsan för att slippa förkylningen, men det går ju inte. Alvedon klarar ju allt ändå. Ska chilla resten av dagen nu. Om man räknar bort läxorna. Ciao


BALLA JU?!

Två av presenterna jag fick i söndags. Massa +++


jagvillkramadig.

Sämst väder. Idag har jag levt i 9 graders kyla på blöt mark och blåsning på det! Ikke fint det. Elin står för bilderna. TACK.



BIRTHDAY KID

Idag är jag glad, snuvig och 14.


LEOPARDGECKO

Under gårdagen så jag ut såhär. Okej, planer för dagen. Tänkt mig något vettigt och kul. Baka, ska vi säga en tårta? Kanske bli fotad av Elin, det var alldeles för länge sen. Förutom detta måste jag tvätta och städa.........




TJA


Vi talar aldrig högt om det vi har


''i'll be wathing you''

Dom senaste dagarna har varit så himlasköna. Det regnar löv när jag går till skolan. Fika och strosande, varmare kläder, nu när temperaturen visar mindre, men jag saknar syster alldeles för mycket. Från spotify går Erase me i repeat hela tiden. Höst och sådant. Nu: Mysa med Tina. Over and out.


EXPOSED


ph: lundlund, google, mary kate, fashion, tumblr, cheap monday

i miss you so damn much

Tjoflöööjt! Hemma från skolan. Käkar körv med bröd och senare idag är det träning som gäller. Är på kalashumör idag, beror det kanske på att jag åt choklad till frukost? Allt är askalas! Annars önskar jag er en fortsatt bra måndag, puss-ili-puss-puss.


lillebrorsans T-shirt

FOR YOU PANSAVAGN


16SEPEMBER

Efter många år med min dator har den nu börjat säga ifrån. Och mjo, det kanske hade varit på tiden att rensa alla mappar. Utan överdrift. Plugga franska, läsa Vecko Revyn som jag inte hunnit göra än och äta tunnbrödsrullar är precis vad jag tänkt hinna med idag. Och sen vill jag tillbringa resten av min torsdag hos T! Fredag imorgon? HALLELUJAH



NYTTNYTTNYTT.

Höll ju nästan på att glömma! Var ju nere på stan för några dar sen, här är något av det.


DET HÄR SVÄVAR RUNT I MINA DRÖMMAR



dingding$$

Tjena bananas! Under gårdagen såg man då ut såhär. Det bjöds på shopping igår också. Blev rikare med kläder och fattigare med pengar. Visar er mer av det senare. Nu: Frukost for ME! X



PERFECTION 100%

Jag såg dessa skor från Alexander Wang http://www.mrsh.com och jag satt nästan frullen i halsen. Dom är enligt mig perfekt, perfection, perfezione. Ni fattar.



TESS

HELG! Ikväll nalkas fest och mat med fina människor. Förövrigt önskar jag er en helt fantastisk kväll. Ciao!


you never left me

Åh, vad jag älskar min säng. Slänger mig i sängen varje gång efter skolan, den är så inbjudande. Nåväl. Pluggeri och träning står på listan. Ska snart sätta tänderna i wienerbröd som mamma har köpt. Ha det bäst.


everythings gonna be alright, it always do


Munchiiiiies.

Jag är hos systers place. Litet och mysigt, i like it. Jag sitter i mitten av massa tygbitar med lapton i knät. Mysigare. Känner mig ungefär som ett russin idag faktiskt. Lite halvseg sådär. Ska nog snart börja rulla hemåt, så vi ses!



mot oändligheten och vidare

Vi laddade hem Toy Story, min absoluta favoritfilm när jag var liten. Jag blir chockad över hur bra jag fortfarande tycker att den är.


Om ni vill ha inspiration/snygga bilder ska ni googla Neil Krug, helt fantastisk.

I can't get away from you

Hade inte en så fullt förvånande slappedag idag. Sammanfattningen av det lyder följande: Sitta i soffan och glo på tv. Sitta i soffan och pilla på naglarna. Sitta i soffan och äta glass. Väldigt händelserikt! Får ju tillägga att en gammal klassiker slank ner i magen. Nämligen GB Sandwich. Dreggel åter igen... Bjuder så här på kvällen, på en jäkligt naaaaaze kille. Kid Cudi.


MM HELT UNDERBARA


halsband från http://www.saksfifthavenue.com

;D

Linnet är lite transparant, hur fin som helst och en ficka har den också. Mina mönstrade ben (som var ''bortblåsta-med-vinden''...om ni minns, hittade jag i ett eller annat bagage här hemma) kommer från Aima. Nu bär jag iväg mot stan med Tina min, där det säkert blir en och annan fika och strosande. Tjoflöjt!