31

Munkjacka, halsband, skor, linne - allt från HM.


Aggression in our eyes

HALLÅ allihop! Hela veckan har bestått av så mycket plugg, så ni får ursäkta. Önskar just nu mer än något annat i världen att jag skulle få ligga kvar i sängen i två dygn, men nu ska jag dra till en kompis och käka dinneeer. Sängen får vänta. xx


weheartit

It's a marshmallow world in the winter

Jag är hemma igen och min helg har varit helt sjukt kul! Har ett gäng bilder att redigera och kanske lägga upp här så småningom, men tänkte att ni kunde få en dagens från idag, så länge. Bye dudes!



From a distance

Nu ska jag ut på resande fot igen. Norrköping, stadium arena. Ballt. WOW säger jag bara. Nä hörni, nu ska jag förbereda mig för tre grymma matcher. Vi ses på måndag igen.


ph: weheartit, kitten

In the morning I'll be with you

All ledig tid jag kunnat hitta igår och idag går åt att plugga. Och datorn kan inte prioriteras då, det säger ju sig själv. Tittar på tv, lyssnar på Bon Iver och pluggar samtidigt. Allt direkt från soffan! hejdå xx



The stars are falling out, my dreams are fading now

Nystädat / nybäddat / nyduschad. Nu tänkte jag äta godmat och senare avsluta den här lördagen med en film. Ha en fin lördag, så hörs vi senare.


Bling


ph by me

The feathers on your breath

Det är fint att kunna sova ut och göra ingenting hela morgonen, men idag började skolan igen. Lite sådär smått kul. Ska beställa hem pizza och kolla på film ikväll med lillebrorsan. Myyysigt. Simma lugnt nu.



Take a step and come out of the shade


Give me back my point of view

Tja! Haft slagsmål med mitt internet dom senaste dagarna. Jag tror jag vann tillslut för nu ser du ut att fungera åtminstonde någorlunda som vanligt igen. Just nu: Zappar mellan kanalerna på tv medans jag kollar på godbitar från urban outfitters. Aja, latero.


:(:

Jag har tränat i 8 timmar sen i söndags. Det tar dubbelt så lång tid för mig att gå upp i trappor. Det gör ont överallt, i varenda muskel, men kul är det! Haffat en ny klocka från Second Hand och det gulliga smyckestället har jag fått. Det är inte slut än...ska hämta ut ett paket senare, WIIIIIE. Bye


igår åt jag......bl.a.