Stuck in a moment you can't get out of

Igår var jag iväg på middag hemma hos Linnea, vilket var hur bra som helst. Chillade ett tag och drog senare ner till hamnen och lyssnade på musik med vänner. Livet leker. Härligt med lite nice väder efter en hel rad dagar regn. Hur som helst, nu ska jag gå och lägga mig, goodnight.


En kanot äventyr


Bilder från när jag var ute och paddlade med basketlaget.

HELLO NEW SHOES

NELLY TREND, några centimeter över marken och några centimeter närmare himlen. Jag har en vag känsla av att vi kommer att ha himla roligt tillsammans.


Those were the best days of my life

Herregud vilken fantastisk dag jag hade igår. En av de bästa dagarna jag haft i sommar. Jag var ute och paddlade med laget, vi badade i 21 graders (!) vatten, vi grillade i solnedgången och vi lyssnade på Bruno Mars. Åh, nejnejnej det tar inte slut där. På kvällen drog jag till hamnen med ett par stycken och hade allmänt kul. Den dagen/natten var alldeles magiskt sagolikt. Jag skulle kunna göra om det igen och igen.
It's like living in space

Har hängt en del hemma hos Elin på sistone och igår hittade jag något riktigt fint. Godmorgon och ha en skön dag allihopa!Blueberries in plenty

Bjussar på ett gäng bilder från idag när jag var ute och plockade blåbär. Ikväll är det dags att fira Elin som fyller år! Ha det bäst så länge, puss.Upp och iväg mot Elin!


I love you

18 juli = Brorsans födelsedag! Jag har skitsvårt för att sitta här och försöka beskriva dig på ett utrymme av bara några få rader när det egentligen skulle krävas 11 000 tecken. Det finns få - eller ingen som jag delar så många minnen tillsammans med och som jag älskar så mycket. Så cooling, GRATTIS och ha en riktig awesome födelsedag!Sushi

Jag och syster tog oss mot stan för att äta lite sushi tidigare idag och det var asgott! Nu avslutar jag en väldigt bra dag med en film, Mr Nobody. xxx


Je voudrais


WWW.NELLY.COM

Latitud 57

OK, Latitud är en livfull festival som arrangeras varje år här i Oskarshamn. Det är omöjligt att fånga den häftiga stämningen och den kärleksfulla atmosfären på bild, men jag hoppas att jag kan dela med mig av en riktig dos festival-feeling ändå! Och artisterna? Rebecca och Fiona var bäst. Dom var så jäkla mäktiga och så jäkla GRYMMA!


How you doin'?

Det kan hända att jag verkar lite frånvarande här på bloggen dessa dagar. Jag är så upptagen av att ta vara på sommaren, ligga i solen och lyssna på skön sommarmusik, bada i havet i skymningen då stranden är helt öde. I övrigt så har jag såklart haft en helt stört fantastisk tid på Latitud, vilket jag kommer berätta mer om så fort jag har tid. Next up: Sova!Down south

SORRY DUDES för den sega uppdateringen! Igårkväll var vi ute och åt donken och slog nästan ihjäl oss på vägen hem när vi cyklade på stigarna. Sa också adjö till finaste Nejra som skulle åka till någon sydligare breddgrader för att avnjuta Kroatien i fem veckor framåt. Så jäkla nice! Okej, nu ska jag förbereda mig för kvällsträningen. Bye!


You make my dreams

Idag har jag på mig det här och idag ska jag sova hos Tina.


Latest photos

De senaste dygnen har jag strandsatt mig och njutit av den helt sjukt fantastiska vädret. Jag tackar vädergudarna. ''Tack vädergudarna''. Bjuder på lite ''the latest photos'' innan jag drar. Nu: Sen frukost.