Trouble and desire

Förlåt för att jag är en usel bloggare, men jag har mycket att göra. Slänger upp en outfit innan jag lämnar internet och börjar plugga. Ha en fortsatt UNDERBAR torsdag allihop, peace out!


Heaven can wait we're only watching the skies


Fotograf: Isabella

Come find me when I sleep

Ny jacka från secondhand. Fettfin och välbehövlig nu när våren kommer, massa plus +++++.


Peace and lööve

Det är STRÅLANDE SOL och varmt idag. DÖNICE!


Guuwanna guuwanna

Har unnat mig med riktigt goa macarons, hallonpaj och rabarbersaft idag. Traskat runt i stan och sådant. Förövrigt tillbringas kvällen i långkalsonger framför tv:n för en gång skull. Bekvämt det där! puss


pistasch nougat blåbär hallon citron

Hyyype

Oh, så ballt.


Sania Claus

River flows in you

Det är vår och det kittlas i magen.


Det var på tiden...

Har äntligen köpt nya tygskor. Mina gamla tygskor som efter 3 år tillsammans nu bokstavligen hänger ihop i små trådar. Gutt med nya skor. Yes, typ.


19.50

HEJ. Tänkte bara säga att jag lever och att jag har det fint. Har bakat Oreo's också, mmmmm. Vi hörs. xxx


receptet

Grab the bull by the horns, the old adage goes

Hola amigos. Sitter och skriver på musikuppgiften som jag försökt skriva klart i mer än två veckor och dreglar över snygga brudar på lookbook. Plusgrader idag, wooohooooo.


Två favoriter från lookbook. Av Meg och Roxy.

Work/of/art

Jag är glad idag. Hoppas ni mår likadant. Puss på er!


Inte nu, kanske sen

Jag är lite sådär tisdags-seg i huvudet idag. Planerar hela tiden att göra saker men bara ett fåtal grejer blir gjort, slutar med att jag sitter i soffan och zappar mellan kanalerna. Hahhah, men nu ska jag iallafall få två saker gjort, för det första måste jag skriva klart en inlämningsuppgift om The Beatles och sedan så hade jag tänkt att fixa ett par gamla jeans och förhoppningsvis kommer resultatet bli ett par snygga shorts som blir bra till sommaren. Ses!