Mamma

Söndag då. Idag ska vi pussa lite extra på våra mammor, för de är så himla bra. Jag startar dagen med världens frukost, scones. Lyx. Förövrigt blir min dag ganska lugn. Pussa lite på mamma, träffa Tina, som precis kommit hem från Vietnam. Annars? Ja just det! Här nere ser ni mitt halsband som jag köpte igår på marknaden. Asball enligt mig. Ha det bäst då, puss.


Dragkedjor och läder

Mina allra favoriter som kommer att användas myckeeeet i sommar. Från H&M, Divided. Tänk er dessa, bruna ben och en vit slapp t-shirt, solglasögon, slitna shorts och en oversize skinnjacka.......MUMS!


The world's most charmingGive me the reason to stay

Hallå! Nu är jag hemma igen, kul va?...tänkte väl det. Grymt kul från början till slut! Ska försöka ta igen all läsning av bloggar, plugg och facebook som jag ligger back med. OCH såklart sömnen. Inga bilder från cupen......srry, men jag bjuder på en dagens istället. Puss.


Goodbajs

Hej hopp snopp! Jag ville bara hinna säga hejdå innan jag skulle iväg idag. Jag kommer hem på söndag, med inga skador hoppas jag. Simma lugnt och HEJDÅ.


Så mycket att göra, så lite tid

Jag fick reda på att jag kom med i Smålandslaget för några dar sen och det känns så jäkla nice! Jag åker redan på cup på fredag. Så idag har jag satsat på att softa järnet här hemma och tog tag i all plugg som jag har...jag dööööööör. hejdå.

bild för tillfället....har tyvärr inte tid att ta kort
ph: weheartit, tumblr

Feel good

Chingeling! Klicka på bandet för att starta kvällen med att lyssna på en mysig och beroendeframkallande låt.


Paragon

Nya leggins. Mönsterchock. b y y y y y e

Mönstrat från Kappahl

Uniform short S/S 11

Det här luktar lite perfektion. Så fruktansvärt snygg. Och så fruktansvärt dyr. En klänning som får många munnar att gapa typ. Acne har liksom en tendens att göra saker till en 10-poängare. +++


I love sleep.

Hejsansvejsan! Tänkte bara berätta vad som är på gång. Ingen härlig vecka om man säger så. Slutar vid 18 varje dag eftersom att jag praoar hela den här veckan och en halvtimma efter är det stenhårda träningar. Bål, intervall och massa spel. Har ont i fötterna av de extra timmarna som praon och träningarna gav. Önskar just nu mer än något annat i världen att jag skulle få ligga kvar i sängen i två dygn (minst). Hihi...mja, jag ska nog gå och sova nu eller nånting i den stilen. nattiTinkiwinkie

Rätt basic det här men vi kör ändå. Det var ändå dags att damma av stil kategorin lite, hahah.R e d

Här nere ser ni det senaste tillskottet i min lilla bikini-familj. Beställd från H&M. Sitter fint och är perfekt tills på sommaren, och så älskar jag färgen också, då måste jag säga att jag är himla nöjd.


Food all the way, mmmm!

Tänkte bara fresta er lite...............


Några inköp:


Gina Tricot fjädrar, löv och ring
Cubus halsband <3