FRIDAY.

Valborg är det visst idag. Hoppas på en fin sådan. Cyklade till Tina direkt efter skolan, så här sitter jag just nu. Mardröms veckan är över och nu är det helg. Ikväll spenderar jag min kväll på Sky. Massa skratt, musik och skoj. Fint. Så ska jag spendera min helg varje vecka.
Ha det bäst. D.


Bilder från Wildfox


SHINING LIGHTS

Plugga franska, läsa på SO tills imorgon och dans är precis vad jag tänkt hinna med idag. Sen tillbringar jag resten av min torsdag hemma! Hurra, imorgon är det fredag. Nu ska jag träffa tre-fyrastycken för att plugga.
Ha det bäst. D.



I wanna be a billionaire so fucking bad Buy all of the things I never had Uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine Smiling next to Oprah and the Queen

Travie McCoy – Billionaire [feat. Bruno Mars] - Explicit Album Version

THE/HIPPIE

Igårkväll tänkte jag plugga. Jag lyckades plugga i några minuter. Spelade galenpanna resten av kvällen. Idag skulle jag helst av allt vilja sitta i Västindien och äta färsk frukt och dricka drinkar. Men det är ju bara till och drömma. Det blir istället att jag kontrar med ett svenskt äpple och mjölk. HAHA
Ha det bäst. D.



OVER MY SHOULDER

Allt har gott hyfsat bra idag. Okej, näsatn då. Var nära på att ta sönder en lampa i skolan. Jag kände att bollen kom snett och jag släppte den på fel sätt. Förövrigt idag så ska jag pluggaaaaa.
Ha det bäst. D.


szommar

Idag blir det ingen basket för mig, jag har för mycket att plugga på. Soligt väder är det ute iallafall. Sånt där väder som man bara älskar, inte för varmt och inte för kallt. Longboard och rollerblades skulle inte vara så pjåkigt nu. Glass i stora lass, solbrillorna på och så är sommaren tillbaka.


På bilden: Syster

Jump the fall

Det är så mycket jag vill berätta om idag. Jag har haft en sån himla bra dag, det är väl inte så konstigt, jag hade bra sällskap. För att förkorta det: jag gjorde somriga saker. Åkt rollerblades, ätit GOOOLDEN MAGNUM, bakat och... haha, blivit attackerad av en 6-årig pojke.
Ha det bäst. D. PS. GRATTIS TINA!


chicken my breath?...

...HAHAH. Sist jag grät var idag, av skratt.



WILDFOX

Otroligt fina bilder som jag inte kan sluta titta på.


Bilder från Wildfox

vÅr

Tunna material, luftigt och ack så fint! Blommigt av alla slag. Tygskor. Nakna ben och tygskor är fina grejer. Allt från på byxorna till tröjan. Vippiga kjolar i tunna tyger. Topshops regerar! Iste i handen. Åh!
- Här regnar det.


Bild från flickr

Pommigt

Extremt trött är vad jag är idag. Vill bara krypa ner under mitt duntäcke. Solen varade inte så länge som jag trodde. Det verkar som ett enda stort aprilskämt så vi får se om solen dyker upp igen. Ikväll ska jag på dans och Nicole har kommit på en ny koreografi. Nu tänkte jag plugga och mer glamouröst än så ser det inte ut att bli ikväll. Ha det bäst. D.


RAAWR

Jag är nyss hemkommen från skolan och måste plugga en stund innan jag drar iväg på träningen och oooh...jag hittade precis munkar i köket. Latero!



NEW HEADER

Som ni ser har bloggen genomgått en liten förändring. Och personen som ska ha all cred är min fin fina vän Tina. Hon satt och pillade på en ny och fräsch header alldeles nyss. Jag är jättenöjd och tack Tina!


Snyggorama

Fin som attan. Till min systers student kan den kanske klä mig i sommar? Kul tycker jag. Den är ju alldeles mjuk, bebisrosa, precis som sånna där avlånga tuggummin man alltid åt förr, med volang och allt! Nåväl, dagen bjuds på roligheter.
Ha det bäst. D.


Bild från hm.se

WHATCH OUT

Damn, våren har verkligen kommit på riktigt nu och jag vill bara ha mer och mer av det! Ätit melon, spelat en ny version av UNO och åkt rollerblades. Åkte i fullfart ner från en backe och det gick bra tills jag rullade ner på slutet av backen och samtidigt drog ner Catarina. Slutssatsen av detta - Använd skydd.
Ha det bäst. D.



UNG KULTUR MÖTS 2010


Midnight sun

Vilken lång men grym dag jag haft! Uppträdandet på UKM gick skitbra trots att skivan hackade tre gånger. Jag är jättenöjd med mitt uppträdande. Syster har kameran så jag kan inte lägga upp några bilder nu. Jag ska lägga upp bilder från UKM imorgon, men nu vill jag bara dyka ner i sängen - zzzzz.


Showdown

Idag har jag fullt upp med dans och allt det jag nämnde i förra inlägget. Det är kvartsfinal i UKM (tror jag). Streetfreaks (gruppen jag dansar i) uppträder. Nu har jag bråttom. Ha en fin dag så länge! Peace out.



Get mama a house

Den här helgen satsar jag på minst nio timmars sömn och slötittande på tv på kvällarna. Imorgon drar jag iväg tidigt på morgonen till Folketspark för att få testa scenen, käka tacobuffe, gratisinträde till simhallen och workshop. Vilket är att det kommer en duktig dansare hit och håller en danslektion för oss, för skojs skull. Och fastighetsbyråns reklamfilm har gett mig den här låten på huvudet.
Ha det bäst. D.



SUPERnova

Lugn dag med solsken och allt. I bakgrunden hör jag Edwin McCain sjunga I'll be. En vacker låt tycker jag. Igårkväll lekte jag med vatten, kanske lite för mycket. Idag vaknade jag upp med träningsvärk av allt skvättande. Hehe. Ikväll ska vi repetera danserna tills på lördag. Det är UKKKM då!! Tjingeling.



If i hade one wish

Ingen ork i kroppen, helt slut i huvudet efter skolan. Idag ska jag försöka minska högen med plugg och sen hoppas jag på solsken resten av dagen. Scones, mjölk och allmänt plugg blir det nu.
Ha det bäst. D.



En (jävligt) skruvad dröm

Drömde en helt bisarr dröm häromdagen, ett helt virrvarr av de senaste veckornas människor, ångesttankar och händelser. Ni vet hur det kan vara när man kan återge allt i drömmen till något i verkliga livet fast allt bara är helt skruvat, så var det.



AAH MAN

Jag har drunknat i plugg som måste göras. Tyvärr. Det blir ingen dans idag heller. Lillebror har iallafall lånat en bok som jag inte har läst på ett tag. Guinness World Records 2008 heter den. En riktigt WOOW bok om du frågar mig. Men det finns givetvis konstiga saker också. Tyngst draglast med ögonlocken? Fyyy. Nu ska jag fortsätta plugga.
Ha det bäst. D.



TVÅ flugor i EN SCHMÄLL

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Jag märkte nyss att jag har bara lite för mycket att göra på alldeles för lite tid. Den här veckan kommer att bli riktigt stökigt. Dans, basket och plugg på en enda smäll. Efter en ordentligt utvilad vecka också. Perfekt. Snart ska jag kila iväg på basket.
Ha det bäst. D.



DEAR SISTER

Jag vill GRATULERA min älskade syster som fyller nitton idag. Jag tycker synd om dig, för att du inte har flyttat hemifrån än och har två småsyskon som kan vara pain in the ass ibland. Eller för mig har det alltid varit kul att ha en storasyster. Nu är du en stor flicka. GRAAATTIS!!! xx


BROWN EYES

Jaha, då har syster gått. Nu sitter jag ensam i sovrummet och äter gurkbitar. Lyssnar på musik gör jag också. Bror vill inte underhålla mig. Får väl köra plan B som är att sätta på någon härlig låt. Nu vill jag önska er en trevlig kväll folket!! Jag bjuder på kvällens låt också : Fidelity - Regina Spektor



It's a feeling

För några dar sen lyste Oskarshamn och varmt var det också. Idag när jag vaknade liknade det mer som ösregn. Nu kollar jag på talang avsnittet från igårkväll med Tina. Jag får gåshud av alla underbara sångröster. Fantastiskt fint. Nu är det bara några få dagar kvar på lovet.
Ha det bäst. D.


♫ CHASE OUR LOVE

Titta vad söt Tina var på tivolit. Glad och fin. Jag åkte Music Trip en gång och vilken härlig känsla det var. Jag kan säga att jag grät på vägen upp och skrattade på vägen ner. Music Bob var ännu härligare! Jag åkte två rundor på den och liknade en mumi efteråt. Det snurrar fortfarande lite grann i huvudet, men det var nog värt det.
Ha det bäst. D.


PEACE

Jag vaknade för en timme sen och jag mår kanonbra! Musiken är igång och allt känns som ett lyckorus. Idag öppnas tivolit. JAAAAA! Natten ska jag spendera hemma hos Tina. Vilken härlig dag.
Ha det bäst. D.



Sensation


Photo: Jimmy Tang
Make Up: Jansa

X-TRA sun

Tjohej! Vaknade med rakt hår imorse av min lillebror runt tio. Idag tänkte jag b.la. hitta på något skoj med Moa och kanske även Julia. Solen kan inte sluta värma våra kroppar här i Oskarshamn. Åh vad härligt! Snart kan jag trippa fram i shorts och kortärmad igen.
Ha det bäst. D.



SHIVER

Informationen jag fick om att tivolit skulle öppnas idag var visst inte sann. Det ska hinnas med tivoli den här veckan framöver iallafall. Medans andra åker zic-zac där och extreme fly där kan jag stå och äta sockervadd och hoppas på att vinna en två-meter-lång-kexchoklad, men jag drömmer nog lite nu. Tina kommer att tvinga mig på allihop. Ha det bäst. D.


BIG day

Värmen börjar komma fram till Oskarshamn. Solen är framme den också. Ett bra exempel på det är då att idag är det 12° ute. Det finns hopp! Förövrigt idag så ska jag åka karuseller nere i hamnen. Nu är våren påväg.
Ha det bäst. D.



PHOTOSHOOT - PICS LATER


CHRAA

Idag ska syster och jag bli plåtade av Jimmy. Kvällen tillbringar jag sen tillsammans med laget. Ha en kickass dag!


Is my head still on?

Hela veckan framöver mig är jag ledig. Och det känns superskönt. Jaha, vad gör man nu då? Jag är både ledig från dans och basket. Ska försöka ringa Johanna lite fler gånger. Annars är det chill-pill hemma. Nu ska jag äta frukost!
Ha det bäst. D.


FREE FALLIN'

Tina och jag har sprängt högtalarna med musik, bakat sega maränger och suttit och latat i timmar utan att få dåligt samvete för att man inte tar tag i saker. För det behövs inte. Inga måsten. Och allt det här får mig att må så jäkla bra!



I GOT YOU

Nu drar jag till Tinis.


Tonight

Kvällen innehöll mycket skratt, mycket mat och mycket musik. Rätt bra kväll alltså. Väldigt bra. Nu ska jag fortsätta leka med småttingarna.
Ha det bäst. D.


BAKOM BILDMAPPARNA

Jag bjuder (!!!!) på dom här bilderna.


here it goes again

Tog en riktig lång rundtur runt olika mataffärer idag med mamma. Vi ska nämligen ha gäster närmare mot kvällen. Jag räknar med att det kommer att bli vietnamesiskmat, högljudda mammor och pappor som spelar på fotbollsbordet.
Ha det bäst. D.


EN FAMN FÖR MIG

Någonting jag alltid har varit förtjust i. Rött.


Put your <3 in the air

Shwayze gör alltid min dag lite ljusare. Sitter och diggar till Sally Is A och jag älskar bakgrundsmusiken. Snart plingar Tina på ytterdörren och vi ska ut och leka när det ändå är fint väder ute.
Ha det bäst. D.


It wasn't yesterday

Fint, vackert och sött. 21.30. Några killar kom cyklandes förbi oss och självklart kollade dom på oss. Slutade med ett krasch och ett gott skratt. Amanda din lilla filur.


APRIL APRIL DIN DUMMA SILL!

Första april idag. Så vanligtvis ska man ju skämta lite. Det blev inget för min del, jag som brukar gå på de mest sjuka grejerna. Och jag är inte bättre på att komma på egna skämt heller. Men nu är det lov och senare mot kvällen ska jag gå påskkärring!
Ha det bäst. D.