Let me be your armor

Nytt favoritarmband. ginatricot


Bästa frukten.


New fresh start

Äntligen har jag köpt ett par nya basketskor. Mina gamla skor var kanske 8 år gamla och hade massor med hål. ''Det växer potatisar ur dina basketskor'' kunde jag höra ibland. Det var liksom på tiden nu.


Another photoshoot

Jimmy fotade mig idag efter skolan. Min syster gjorde en ascool sminkning som jag tyckte jättemycket om.
Det kommer bilder från photoshooten soon, men jag bjussar på två photobooth-bilder så länge. Puss.SPACE/STORBRITANNIEN

Jag har målat om mina naglar.


GRATTIS ACTIThis one is for you and me

Idag har jag hunnit göra lite ärenden, köpt presenter och bara umgåtts med Mathilda och Jennifer. Imorgon ska jag på kalas. Jenny fyller nämligen år och det kommer att bli så himla bra. Så vad ska jag göra ikväll då? Jo, jag ska på tjejkväll och umgås med fina vänner. Ha det bäst, puss!


Bara en låt jag tycker mycket om


SKATEBOARD


FIORI

Här är linnet som jag haffade för några dar sen inne på Lindex. Märkte att det var den sista som fanns kvar och det var halva priset på rean och helt plötsligt 50 spänn. Riktigt soft. Fin va?


10gram smör

Igår var jag och fikade med mamma, hennes kompis och min kompis i stan. Väldigt mycket. Kycklingsallad, macarons, fyra olika mackor, smoothie och kaffe. Passade på att titta i affärerna lite och jag kom hem med ett linne rikare.


Dom två senaste dagarna har jag...


...blåst bubblor

...badat och solat på en ''donut''

...och ätit mjukglass. Jag har det så jäkla soft just nu ♥ puss

Like a Rolling Stone

Åh vad jag älskar dessa dagar. Värme varje dag och jag har badat mest hela tiden. Tänk vad glad man kan bli av lite värme. Nu har jag bråttom, hejdå!Mat, godis, karuseller, musik och fett bra sällskap

Här kommer en rejäl dos av bilder från Hamnfestivalen.