BABYPINK AND RUFFLES

Ja, det är bara en snabb slumpmässigt outfit inlägg och jag är ledsen att jag inte har skrivit någonting på ett tag, jag är bara väldigt lat.230611

Har inlett sommarlovet med massa basket, vattenkrig och nice sällskap. Käkat massor med glass och legat och chillat med Elle tidningen i handen. Imorgon är det midsommar och då blir det mer ''nice sällskap'' och mer glass. Sammanfattar: SOFT!

(CHEEEEEEEEEEESE)

Blueberry macarons

Det tog mig tre hela timmar att göra dessa berömda macarons. Jag blev inte nöjd med utseendet, men smaken var god. Fick till konsistensen och den färgen jag ville ha. Jag ska ta tag i det här igen och göra om dom någon gång...för att jag SKA lyckas. Receptet tog jag här ifrån.


Pluma de indio


Enjoy and live

Sommarlov. Man vänder på dygnet därför att man faktiskt kan. Vara spontan. Ja, framförallt spontaniteten. Ljumma kvällar. Ljusa kvällar. Att göra absolut ingenting. Lukten av blöt asfalt efter ösregn. Känslan av att ingenting är omöjligt nu. Hår som luktar svagt av grillat. Den lukten man helst vill bli av med, ni vet? Göra sandänglar. Cykla barfota. Grilla, skratta, leva i nuet. Just för att vad som sker imorgon inte har någon betydelse just då. Känna stunden. Utbrista ''Ååh åh minns ni?'' när vissa låtar sätts igång för att det påminner en om...ja, sommaren. Så nu ska jag fortsätta njuta och leva i vad som kallas: sommarlov.


Skolavslutning

Kramkalas. Glass. Tårta. Blommor. Sång. Lycka. frihet


Freedom......snart

1 - så många dagar är det kvar till skolavslutningen. Jag säger bara SHIT. Känns som om att någon har byggt en tidsmaskin och klickat på ''fast forward'' knappen. Idag i skolan var det klasskamp och vår klass vann! Så hääääääär glad var jag och jag blev ännu mer lycklig när vi vann finalen mot lärarna. Hihi. Nu ska jag ta en powernap innan jag drar till träningen. xxxNATIVE AMERICANHow can she slap?!

Åh vad jag älskar dessa dagar. Chillar och njuter. Allt går i min egen takt. Min personliga fotograf har bjudit mig på Crepes med spenat och champinjon-fyllning, och annat gott idag. Har blivit plåtad och blivit bränd av brännässlor. Kolla in senare, då jag uppdaterar med några bilder som togs!
Om jag inte nämnt det innan har jag nog antagligen den konstigaste syrran ni kan tänka er, men hon får mig att skratta så att jag kommer ha ont i magen flera dagar efter.


Nikon D5000


Mooncake

Ni kan skylla på vädergudarna för att jag inte har bloggat, på ett tag. I love the weather just nu. Värmebölja, nice man. Annars så drar jag till Kalmar och spelar basket om sisådär två timmar. Ha det bra, puss.


Graceful little things

Nya smycken - vackra som satan. Beställda från H&M.


Nollett

Jag har dragit mig ifrån datorn pga av vädret ett tag. Inte så konstigt kanske - 25 grader varje dag. Har hittils druckit hemmagjord Bubble tee, solat och nu har jag lov!!! Känns asgutt. Ska snart iväg och sola och sedan träning. I vinter ska jag gå i ide...för så här borde livet alltid vara! Här under ser ni gårdagens outfit. Ha det bäst.