Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Godmorgon, goddag! Riktigt dålig bloggning, jag vet. Srrrry, men för att sammanfatta lite så gjorde jag stan igår. Fattigare blev jag, men rikare på kläder och smycken. Visar senare vad jag har skaffat för något. Idag ska jag käka sushi, MUMS!


Earth colour

Bild på toppen som jag fyndade igår. Chiffongtyg, knäppning och jordfärgad. Me like.


Lindex, 50 SEK

Vi ♥

T åker bort till Vietnam i fyra veckor. Sorgligt, men något som är kul är i så fall lovet som jag har framför mig.
Jag ska glida runt till sen eftermiddag, träffa mina favoriter, skåda vad som finns i stan och som avslutning på det hela, valborgfest. Det blir bra. Mycket bra.

weheartit

Solsken dag 4 (!)

Instoppat i ett par shorts. Enkelt drag som jag använder ofta för att variera garderoben. Två-i-ett på nolltid typ. Annars? Dagens givna faktum: Det sköna vädret! Slängde mig på trädecket med musik och lite plugg och chillade stenhårt. Satte nästan frullen i halsen när jag kolla på termometern ju.


6st favoriter just nu

[1] Svarta jeans från Vila. [2] Leggings från Gina Tricot. [3] Favorit toppen från Monki som jag vill ha på mig hela tiden, konstant. [4] Min pimpade väska. [5] Fransjackan, den här kommer jag verkligen köra på i vår. [6] Och så har vi ju mina tygskor från Dinsko. As sköna!


.

You're the reason that I'm smiling all the time

Hittade ett par brillor här hemma för några dar sen. Åh så fina. De tillhör min syster, men hon har förmodligen glömt dem hemma. Varför inte ta chansen och använda dem ett tag? - smile.


Att gå barfota på en äng bland tusentals blommor


Marcus Ohlsson

Midnight owl

Min mamma gav mig små blommor idag. Omtanke rent av. Det gjorde mig glad. Nu lyssnar jag på Veronica Maggio, Håkan Hellström och ja, varför inte Lykke Li? Någon Svensson-period har jag kommit in i. Svenska texter är faktiskt fint så här års. Annars? Kamerabatteriet dog på Gotland - IQ FISKPINNE, (!!!) inga bilder srrry.


040711

Ohyee, ska ut och resa imorgon. Se något nytt och komma bort från Oskarshamn ett tag, det var länge sen. Gotland och basket. NICE. Ett extra plus för lillebrorsan som hänger med. SO LONG!


Wishlist


Alexander Wang tröja
Erinwasson x rvca shorts
Monki bh
Topshop boots
Made her think bag
Pamela Love halsband och armband

BeautyDÖSNYGG. Knighttcat

Je t'aime

Mammas gamla väska och 70 nitar. Det är verkligen värt de 4 timmarna. Tummen upp! Rymlig är den dessutom. Yep, riktigt nöjd är jag.