The sound of silence

Känns rätt tomt i huset nu när det inte sitter någon syster och ser på någon slags mat-program på tv. Har försökt underhålla mig själv med Simpson, spel och youtube klipp. Jag får nog försöka lite hårdare, för att det är lika tyst. Nu har jag iallafall satt på John Mayer på spotify.


Bild från lookbook

Cold Winter

Idag vaknade jag upp med fallande snö utanför fönstret. Nu ligger snöfliggorna tätt - och högt på marken. Snart ska jag traska iväg och kolla på när laget tränar.
Ha det bäst. D.


bild: flickr.com

I call it Wednesday

Är inte i bästa tillstånd idag, snuvig och hostar. Ugnspannkakan som vilar i ugnen doftar i hela lägenheten.
Har letat fram våran gamla videobandspelare för att se Prinsen av Egypten. Gamla avsnitt av One Tree Hill sänds på kanal fem nu, så nu sätter jag mig själv på viloläge.
Ha det bäst. D.


Bandeau Peplum Dress

Syster har klickat hem en underbar klänning som jag har tänkt att ha på mig på asiatiskt nyår. Tummen upp.
Obbk F96 - Södertälje F96

Jag bjuder på några bilder från gårdagens match mot Södertälje, 71-56 till Tälje. Bästa säsong matchen hittils.Fyrahundratjugofem kronor


Vilken dröm-ring. Info


Toe-may-toe

Fick nyss veta att jag kom vidare till nästa smålandsuttagning, YES!
Dagen har varit rogivande och Matt Costa - Astair har fått gå i repeat på spotify. Jag och lillebror sitter och skrattar åt the annoying orange
(finns flera delar om du vill kolla) Ha det bäst. D.


Random #

Om fem månader lär man stå där på stranden igen alltså. Fast med betydligt mindre kläder och solbrun hud. Nu: Tv, mjukisar och T-shirt hela kvällen.
Godnatt. D.


Bild: flickr.com

Torr hy, gör hemmagjord peeling

Den hemmagjorda peelingen som jag nämde i förra inlägget fick jag inspiration från av Michelle Phan. Som visar hur man gör torr hud bättre genom 3 enkla ingredienser: Olivolja (extra virgin), honung och socker. Om man inte är för rädd för att testa rekommenderar jag att göra det. Det fungerade på mig! Billigt och bra.
Ha det bäst. D.

Kakdeg i glass 3/5 toasters

Testade på Ben&Jerrys Cookie dough, men samma poäng som den delikata Strawberry Cheesecake:n får den inte från mig. Av ingredienser som vi hade hemma gjorde jag och syster en s.k peeling som ska vara bra för torr hud, som man lätt får under kalla årstider. (Kan lägga upp receptet om det är värt). Har låtit 2 and ½ men underhålla lite men nu börjar det dra sig åt läggdags.
Ha det bäst. D.

Mr.BrightsideI've finally made a blog.