TVÅ PAR:

Kanske ett par klotrunda eller mönstrade brillor till ögonen i solen? Eller ja.. varför inte båda? Synd att dom bara är så himla dyra.


www.lagarconne.com

STOCKHOLM #1


dryg ADHD-tjej?

toast ska det va!


globen från en inte helt fel vy

HOME SWEET HOME

Hellååå! Nu är jag hemma igen efter helgen i Stockholm. Grymt kul från början till start! Ska försöka vakna till musik och frukost, ta igen allt som jag ligger back med. Släpper en bildbomb från resan sen, eller kanske två.



SO LONG

Imorgon åker jag till Stockholm och spelar basket en hel helg. L-o-v-e-l-y! Ska bara hinna packa allt och fixa musik i hörlurarna för en hel helg, sen så! Så nästa gång vi hörs är det söndag eller måndag, helst utan stukade fingrar och med nya krafter. Hejdå och ha det så bra så länge dudes!



Catch me if you can

YO! I övermorgon sitter jag i Stockholm. Ska spela basket i en hel helg. Har tjatat om den här dagen sen den 29 mars. Längtar som tusan. Nu ska jag göra plättar. Innan jag lämnar datorn bjuder jag på låten   
The plot med St. John's Dance.
Ha det bäst. D.



Once upon a time

Regn regn regn. Bara så där. Efter en helg med sol sol sol också. Resulterar i att jag driver omkring bland gardiner. Bara för nöjets skull. Sen såg jag en spindel och utbrast i världens tjejskrik. Snipp snapp snut så var sagan slut. Ha en underbar dag!


ISN'T THAT AMAZING?

Mmmm, vitchoklad!!!!!!


TJUGOFJÄRDEMAJ

Sorry, för den dåliga bloggningen idag. Har spenderat för det mesta min dag hos Karro. Bakat kladdkaka. x2. En till vår franska lärare som nyligen har gift sig och en till oss själva. Självklart. Gött med sol varje dag tycker jag. Ni får nöja er med en bild så länge. Nu har jag bråttom. Tjing!


ONE AWESOME DAY

Nu är jag hemma från en underbar dag. Vädret bjöd på lite mixat. Ösregn och sedan supersoligt. God mat och härligt gäng, vad mer kan man begära? Nu får rubriken och bilderna tala för sig själva. Puss.


1000 sköna

Kom precis hem. Har varit och spelat match. Ska dra och duscha nu och sen blir det grillning. Uppdaterar mer ikväll. Ha det bäst. D.


rabbit heart

Efter att ha legat och halvsovit som en strandad säl en stund, gav jag mig upp och stoppade i mig några Maltesers. Jag blev liksom bjuden, då kan man lika gärna tacka ja. Nu måste jag spendera resten av kvällen åt plugg. Hurraaa!


Fotograf: Jimmy Tang

MORSNING

Godmorgon korvar! Var halvt död igårkväll när jag kom hem från en överdriven jobbig träning. 10 timmar sömn har jag fått i mig iallafall. Nu: Frukost för mig!


by Kenneth Cappello

And she wore those faded jeans.

Jag älskar min syster. Hon gör mig alltid glad och lycklig. Hon har humörsvängningar som ingen annan har. Utan henne skulle jag mista mycket. Skriver det här bara för att hon fick en humörsvängning nyss. Lyssnar på Hurried Feathers med The Berndt och det är 20º ute. Gött. Bjuder på dagens också.



Let's paint the world like we used to do

Helt fantastiskt underbart ofattbart bra. Jag älskar cykeln, jag älskar kvällssolen, jag älskar att sjunga högt längs vägarna. Åh tänk att man kan bli sådär löjligt glad av lite värme.


GAMBOLLINGS

Det här får mig att vilja leta fram färgglada kläder och vattenfärg. Så ljuvligt och så vackert, som om små fluffiga rosa moln svävar runt i magen.


by Alberto Seveso

Memories never die

Okej, det skedde precis en liten olycka. Jag klämde ett ägg med handen. Ett varmt ägg, som var mogen. Brände mig rejält. HAHA. IQ fiskpinne varning på det här alltså... Jag är sugen på sallad med fetaost. Ikväll är det dans. Mer glamoröst blir det inte ikväll.
Ha det bäst. D.



You make me feel like

Goddag. Gick runt i skolan med Miss Li - Oh Boy på hjärnan, fast med min egna version. ''Hey girl''. Ska hinna käka croissanter och plugga innan jag drar iväg på träningen. Nu vill jag önska er en härlig måndag!
Ha det bäst. D.


SOFFPOTATIS

Jag i nuläget. Sitter och tittar på Leila bakar framför tvn. Har storstädat hela rummet hela dan idag. Lovet har varit mer avslappnad än vad jag trodde att det skulle bli. Skönt. Nu har jag kopplat av tillräckligt mycket. Imorgon är det skola igen.


Bild från Wildfox

FATBOMB

Jag gillar när min syster känner ett starkt pizzasug, för då är man säker på att det är stadens godaste pizza (eller åtminstone sås) som man får smaska i sig. Nu är jag mätt och belåten.
Ha det bäst. D.




Already friday?????

Hej buddies! Nu är det fredag och snart helg. Då vankas ganska mycket. Träffa fyra-fem stycken och spela spel hela kvällen. Äta godis. Sånt uppskattas. Slängde ut tungan på sista också.
Ha det bäst. D.



GOOD DAY

Fest och skoj med ett gäng sköna människor i form av mat, musik, skratt och spel. You name it! Så, nu låter jag rubriken tala för sig själv. Big love.


UNCHARTED DRAKE'S FORTUNE..

.. är festligt värre. Jag älskar det här spelet, 5/5 toasters. Spenderar min dag hos Tina idag. Kanske bjuder på några bilder lite senare mot kvällen.
Ha det bäst.


GIffVE ME

Tomten, kan du komma tidigt i år?


Dessa underbara skönheter kommer från Topshop

BraidS

Jag har lov, det är vår, jag är lycklig. Det finns så mycket att vara glad för och tycka om här i världen. Jag uppskattar verkligen systers Spotifylista. Musik gör allt bättre <3



I was only going out

Har umgåtts med Felicia och Ebba hela dan. Fotat en del med Felicias kamera och bakat. Det är väl det man gör när man leker med sina vänner. Soligt väder och allt. Pollenallergin börjar att komma tillbaka. Åh.


so small

Efter en helg tillsammans med mina favoriter, mycket spel och choklad till frulle känns det faktist inte så dumt att starta en ny vecka. På morgonen fick jag syn på ett tiotal myror hemma hos mig. Gånger fem. Lillebror har tagit fram dammsugaren. Han låter som en krigare - ''Vill du dö eller? Attackerar du mitt hem attackerar jag dig!!'' HAHA. Vi ses.



IT'S LIKE ILLUSIONS

Sen morgon med förkylning och tv-serier.


First and second pics taken by Macushla burke

FÉLICITATIONS

Värst vilken dålig bloggning det blev idag. För att sammanfatta var jag på kalas idag. Ätit för mycket tårta och god mat kanske? Jag skulle helst vilja springa omkring och göra glädjeskutt mest hela dagen. Men så blir det inte. Grannarna skulle tro att jag vunnit på lotto eller något. Man glädjs åt olika saker här i världen, antar jag. Somliga åt en vinst, andra åt en tårtbit. Nåväl. Ha en härlig kväll!


I SLOWLY GO INSANE

Oj, det här är helt sjukt vackert. Det är som godis för ögonen. Utbrast bara ett stort ''wow'' när jag såg detta.


Bilder från Lundlund, Marcus Ohlsson


I WAS SO HIGH AND NOW I'M SO LOW

Fredag. Något jag bar idag. Ikväll är det rugby match. Medans andra kollar på rugby, sitter jag hemma och är en soffpotatis bland godis och popcorn. Och så bjuder jag på en beroendeframkallande låt också.
Ha det bäst. D.




DID/YOU/KNOW/?

- Mina vänner gör låtar om mitt efternamn: Vu.
- När jag var liten ville jag bli en Lisebergskanin.
- Jag har en nalle när jag sover, men den ser mer ut som en vit fluffig hund.
- När jag var liten trodde jag att alla högerhäntade gillade CocaCola, choklad och bananer och alla vänsterhänta gillade Fanta, surt godis och citrusfrukter.
- Jag brände mig när jag var tre-fyra år och jag har kvar ärret.
- Jag hatar djurplågeri, men myggor kan jag döda, för dom började.
- Jag har inget pokerfejs alls, det syns när jag ljuger eller är ledsen, sur.


AUJOURD'HUI

Idag glider jag runt i en t-shirt med en varg på, dom silvriga öronhängen och ringar som pryder mina fingrar.


Wolves and vampires

Sagt är sagt och här får ni bilder på kläderna och smyckerna jag köpte. Några allmänna bilder får ni också. Tänk att det kan vara så roligt att göra sig lite fattigare.



SOMETHING GOOD

Nu är jag hemma från Kalmarbesöket med klassen. Solen hängde med den också. Ingen skola, bara shopping. Vilken kickass dag! Visar kläderna och några bilder sen när jag kommer hem. Ska hinna äta lite innan dansen.
Ha det bäst. D.



THE RING(S)

Syster kom hem med 6 ringar till mig igår. Jag älskar att frossa i ringar. Smycken och ringar är någoting som skulle kunna toppa Einstein...det är ingen nyhet för mig. Imorgon drar jag och klassen till Kalmar. Ska passa på och haffa några ringar då med - stort smile.


U DON'T KNOW Y

Uncle Kracker - Follow Me, har gått i repeat hemma hos Tina i några timmar nu. Ikväll befinner jag mig mest i stan. Pågrund av att Tinas kusin är 1 månad gammal. Det här glider jag runt i idag.
Ha det bäst. D.



fudgyfudgefudge

Snart vet man ju inte vad man ska ta på sig i värmen. Känns ju ganska ofattbart att man ständigt gick omkring i tjocka jackor och vantar för bara några veckor sen. Idag är jag ledig, ska strax äta frukost och sen stan!
Ha det bäst. D.