Enlitenförälskelse.

Titta på ungen! Så himla gullig, just för sin gulliga touch och sitt fantastiska leende. Som en bakelse! Av marsipan förstås. Som rosen på toppen. Bjuder på ett klick innan jag drar, som ni bara inte får missa här. Med Marit Bergman och allt!


"SOMMÖST"

Godmorgon bananas! Vädret idag är väl lite si sådär, då jag idag lägger till det i "kategorin" inne-sitta-väder. Har en massa saftig läsning som bara väntar på att jag ska läsa dess rader. Ska hinna med en del städning samt pyssel. Får allt göra någon nytta. Mot kvällen beger jag mig hem till Tina. So long!


[Romance was born]

THE brown thing is BROWNIE

27 dagar kvar på lovet. Sen blir allt som vanligt... Jag vill skratta, men ändå gråta. Får tänka positivt i varje fall. Den saken är klar. Något som får läpparna att vinklas uppåt, måste vara att solen vaknat till liv...lite iallafall. Nu gäller det bara att verkligen ta vara på dessa dagar. Och så här på kvällkvisten, bjuder jag på bilder från det jag stoppade i mig, i min mun idag. Hoppat studsmatta och sådant.




Amurala tree

Halloj! Strumpbyxor, väska och big-T. Ajökens!


Koop

Har gått runt som en gås idag (syftar på gåshud) eller vad man nu kallar det. Finns ju alla möjliga namn för det, pytteskinn liksom ståpäls. Idag myser jag runt med tända ljus och kakor i högsta hugg. Hemmagjorda syltkakor är inte fel det inte. Hmmm...


Photobo0th

Söndag, strålande solsken och 25 plusgrader! Nej, jag skojar bara...det är blött och vädret skulle kunna förväxlas med oktober, blöö. Spenderar dagen hos T iallafall. Hej!


Highwayman,

Ett gammalt paraply fann jag inte, men annat fyndade jag. Ett par helgrymma leggings, en bunt med vackra smycken och två fina (och väldigt sköna) tröjor.


I hate you, and then I love you

Regn och rusk idag, men jag beger mig ut ändå. Marknaden i Kalmar vill man inte missa. Får ta och leta upp något gammalt paraply. Det kanske man skulle kunna skaffa sig? Nåväl...


Jojo&Malou.

Igår började Hamnfestivalen folk! Kommer alltså spendera större delen av veckan i stan, men inte ikväll. Ikväll blir det att softabananer. Och när vi ändå är igång kan jag säga att uppträdandet blev asbra. Okej, publiken sög...då. Ha det bäst. D.



Från Jojo&Malou, check!

Tomorrow

Hej allesammans! De senaste två dagarna har jag haft på mig shorts, fått sol på näsan, haft sovmorgon, ätit glass, förgäves letat efter försvunna saker och ting, ätit ett helt vitlöksbröd, bott i en pyjamas så här långt. Imorgon händer det goa grejer, b.la. Hamnfestivalen, can't wait. Vi ses när vi ses!


World of it's own

Jag idag, kort och gott. Inget märkvärdigt precis. Dagen spenderas hos Tina, för den nyfikne. Of I go, bye!



18juli

Heeeey darlings! Tänkte bara önska er en härlig söndag. Jag lyssnar på Tingsek hos Tina. Och ett stort grattis till min helt fantastiska, underbara, underhållande, gulliga etc etc - till min bror som fyller år idag! xx


DAGENS:

Det är ju det där med att hålla sig när det gäller att ha på sig sina nyinköpta kläder. Jag lyckas aldrig, den saken är klar.



ZOOVILLAGE

Godmorgon! Ingen vacker morgonväder var det inte idag. Regn och rusk. Åska var det till och med. Jaja över till annat. Nedanför ser ni kläderna jag köpte igår. Det känns liksom som att ett helt zoo skriker i magen på mig, bara jag ser dem. Enjoy. Hej!



Chase money$

Tjingeling! Gjorde stan idag. Fann massa fynd. Jäkligt kul att göra sig liiiiiite fattigare. Låter er se kläderna imorgon. Nu vill jag bara dyka ner i sängen...eller innan det ska jag kolla på Farsan. Då säger vi så, hejdå!


[tumblr]

AMOMENT.

Här kommer en första dos av några bilder jag tog med kameran under resan. Öland var bra. Grymt bra!!



Start with our heads

Tisdag och klockan rinner iväg mot kväll. Har slötittat lite på tv, lyssnat på det här och lekt med Tina ett tag nu. Proppat i mig en del fettsaker också. (HAHA). Önskar er en fortsatt bra Tisdag!


[tumblr]

TACK TINA!

Jag med hjälp av Tina har genomfört en liten förändring i bloggen. Galax/söt-aktigt blev det tillslut. Very nöjd. Nu: Käka mera glass. So long!



Tuuli.J

Har suttit i pyjamas större av delen idag, men det händer väl alla? Någon gång så. Senare ska jag dra och träna lite. Får se hur det går. Just det ja, bilder från Öland kommer så småningom. Ha det bäst. D.



bootz.co.uk och tumblr.com/tagged/galaxy/fallie

Sparkly Diamonds

Ä-ääntligen har jag fått hem min nya fina tygbit som jag hade besällt - bikinin alltså. Nytt i bikinifronten.


I HEART U

Solat ihjäl mig och badat som en lycklig delfin i vattnet, har jag gjort dom senaste timmarna. Det resulterar: Brun hy, men jag luktar sjögräs. Ja, jag har spenderat det mesta av min tid vid strandkanten i sommarsolen. Nu ska jag bege mig mot duschen. Byta ut lukten av sjögräs mot vanilj, vore inte så pjåkigt. Ciao!


LATER!

Jag är hemma från en riktigt grym dag på Ölands Djurpark. Med detta vill jag säga att jag har några bilder att lägga upp senare. Vi ses!


Lös skruv?

Ååh, ändrade planer. Campingen i Borgholm kommer inte att hända. Besviken och ledsen. Jaja över till annat - 30 plusgrader ute, OH DAMN. Baka, sola, bada och O.C är vad jag ska hinna med idag. Bye!


SPIKAT!!!

Torsdag, strålande solsken och 25 plusgrader! Imorgon är det nu spikat för en riktigt kul grej. Då drar jag till Borgholm för att campa tillsammans med mina vänner. Taggad till tjugoåttatusen! Kommer att blir super brabrabra. Ha det bra dudes!


lovelyexile

Somewhere only we know

Morsning! För att sammanfatta gårdagen gjorde jag stan. Inga klädesplagg blev köpt av mig. Soligt, ser jag att det är ute. Ska nog ta en sväng till stranden och ta ett dopp senare. Bjuder på gårdagens innan jag drar. Later!


INSIDE IN / INSIDE OUT

Jag stormtrivs i vädret. Solljus varje dag. Sångfåglarna Kent, The Kooks, Miss Li, Arctic Monkey och Kate Nash har gjort dagarna ännu mer sagolika. Jag och Tina har haft det allmänt bra med skratt, prat och dialekt byten. I'm off!


HELLO SUNSHINE

Hjälp vad fint väder det var ute! Har pallrat mig hem till Tina för att hitta på något skoj med henne. Idag är jag klädd i en oversized t-shirt, shorts och ett par sandaler. See you!


venredi

Nej, jag har inte blivit solstungen och uttorkad av solens värme. Har bara fastnat för O.C så hääääär mycket. Gör inget vettigt för världen när jag sitter och gluttar O.C all day long. Nu: Fortsätta glutta O.C.