Closing walls and ticking clocks

Att börja skolan idag kändes faktiskt helt okej, nu när man möter alla människor igen inser man att man faktiskt saknat dem. Mycket. Ikväll är jag dödstrött och kommer landa i sängen om 3...2...1...vi hörs guys.Oho, för gud som sover vid ratten

Yes. Då är vi tillbaka där vi började. Söndag. Veckans slut. Veckans start. Det känns som tiden går i repeat, måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-plugg-plugg-plugg. Det är tur jag har sånt som basket, fina vänner, musik och sommarplaner att drömma mig bort i. Allt som gör det omöjligt att deppa. Ha en grym söndag vänner, puss!
Nude/Blue

Tips på snyggt nagellack från H&M. Perfekta färger och dessutom har man ju hört ryktas att H&M:s lack ska hålla riktigt bra. APNICE!Segis fredag

Nu ligger jag här förkyld. Dessa dagar har jag inte så mycket mer att bjuda på. Sjukling som jag är. Har sett alldeles för mycket MTV, ätit trefärgad pasta och senare idag tänkte jag göra kokosbollar. Dubbels sats. Det gäller ju liksom att satsa ibland, typ.

weheartit

Mocka och läder.

Massa +++++ för dessa godingar.


Skor, Dinsko

Idealisk

Allt har varit så himla perfekt idag. Ja, perfekt. Njutit, skrattat, kärlek. I skolan spelade vi upp pjäser - jag dog av skratt. Lycka och kärlek är nog de rätta orden av vad jag upplevde idag. Vi ses, puss.


Panda cloud

Jag är dålig, jag vet. Anledningen är att jag har haft ett hav av plugg under veckan som gått. Var självklart tvungen att prioritera det och har där med inte spenderat någon tid framför datorn. Annars så fick jag njuta av en fin födelsedag i helgen och varit lycklig för att jag hann med en dos Tina. Soft med lov snart.


tumblr - brist på bilder

The way you make me feel.

Det snöade idag, det gillas inte. Jag får helt enkelt fortsätta tjata om våren. Nåväl, nu blir det iste. En puss till er. Eller nej förresten, två pussar.

lane

- En dag min son, kommer du att vara den nya lejonkungen.

Den ultimata gråt-filmen. Fint. We are one.

lejonkungen

Every hour we spent together, lives within my heart


What did you do

Tjena gott folk! Som ni ser har jag varit borta ett tag nu, men JAG LEVER! Jag tror att jag har sagt det här för många gånger nu, men det beror mest på basketen och plugget. Annars så säger jag hejdå. Vi ses så snart som möjligt och innan jag lämnar internet bjuder jag på en låt, ha det! xx