LOVELYYOU

Dom senaste 24 timmarna har jag strandat mig i mammas rum med min bärbara dator i knät och kollat på O.C avsnitter. Besatt? YES. Ska snart sova, men innan det ska jag kolla på några fler O.C avsnitter...såklart. (inga bilder för tillfället)


lovelyexile

Dom långa nätterna

Dem senaste dagarna har jag levt med överskott av D-vitaminer. Solbränd lite här och där, men jäkla vad härligt det är med sol varje dag! Peace.


11wolves

KRASCHNO?

Det blir ingen dagens idag, eftersom att det endast bestod av bikini. Brun, tycker jag att jag är. Tack och lov att Tina kom och badade med mig. Det var tomt med folk som badade. Annars önskar jag er en awesome dag. Over and out.


Province

Spenderade större delen av dagen på berget. Min mage förvandlas till något riktigt brunt faktiskt. Bra, bra! Sen måste jag väl vara historiens största läsande människa så jag har legat som en strandad säl vid berget och börjat på en bok också. Ciao!


MANEATRR

Hemma - från en grymt härlig dag! Sol, revbensspjäll (åh så gutt), kortspel och så fångade vi små fiskar slash räkor också. Mindre dans och mer bad, yes så ska det vara. Har dansat små grodorna i repeat så många gånger. So long!



NUSKAVIDANSARUNTEP#NIS

GLAD MIDSOMMAR allihop! Själv ska jag på midsommarfest med mat, grillning, jordgubbar, musik och dans dans dans. Kanske kan jag tränga in bad mellan musik och dans? Ha en kickass dag nu!


lovelyexile

EN VIDEO

En sammanfattning från mitt rum. En cykel, hav och strand, en solig dag och animering i en film, jäkligt bra gjort. Låten i videon heter Her morning elegance med Oren Lavie. Ha en fantastiskt fin midsommarafton nu kära ni. Puss!


M-ickey M-ouse

Sjukt vad mycket roligare det är att klä sig när termometern visar lite mer. Hands up!


My heart still beats for you

''Godmorgon''. Jag är nyss hemkommen från Basketskolan och det var en sån härlig dag idag. Turneringen gick super för vårt lag och vattenkriget var ju lyckat! Hela jag var blöt efter ett tag och oooh...Anna Ternheim har gjort henne till en ny favorit hos mig.


1829

Vilka konstiga bloggtider jag har fått de senaste dagarna. Sena kvällar till tidiga mornar ungefär. Helst från sängen. Jag och m väckte nostalgin såpbubblor alldeles nyss och riskerade kamerans liv med allt kletande. De är typ inte gjorda för att diskas tror vi...lustigt va? Nu: Dyka ner i sängen med en härlig bok. Bye.


Dagens njutning:

Kinder maxi + banan. Imorgon har jag fullt upp med basketen, eftersom att jag ska hinna med egen träning, coacha och ha lite skoj med coacherna lite senare på dan. Ha det så fint så länge! Peace out.


OH, really?

Värst vilken dålig bloggningen det blev idag. För att sammanfatta min dag så har jag chill-pillat rätt mycket. Coachat blivande treor och fyror har jag iallafall gjort. Jag hör av mig när jag har lite roligare bildmaterial. Puss.


lovelyexile

SLIMIGT SLIMANDE SLIME

Hemmagjord slime är aldrig tråkigt att leka med. SPLASH!


All of you

Satt och pillade på en ny fräsch header igårkväll. Nöjd är jag. Snart kommer Jenny hit innan jag lämnar huset för att cykla iväg till ett möte om Basketskolan. Nu: Disaster date marathon på tv.


lovelyexile

fårmanslåentjejomhonslårförst?

Truly amazing shoots.



lovelyexile

So you do

YO! Igårkväll kom Tina och hennes lillebror hit och vi matade komedi/actionfilmer och spelade kort hela kvällen. Idag har jag inget vettigt att göra. Tina hittade nyss Ben&Jerrys i frysen. NOMNOM.
Ha det bäst. D.


FRIHET

Sommarlov it is. Nu är det äntligen sommarlov!!!!!!! Hoppas på bättre väder så kvällen blir lika fin så här när man har sommarlov. Den här klänningen bar jag idag:


ACK

Det var sista pluggdagen idag och imorgon är det skolavslutning, så fucking great! Imorgon kommer nog bli sjuktkul. Utan tvekan. Idag blev det sol och värme. Senare blir det bad. Aah, jag börjar inse nu, snart är det sommarlov!


STUDENTMÖSSA

Äntligen - här kommer bilder från systers student. Lyckad dag/kväll/natt. Ååh vad glad jag är för hennes skull.


Hela Oskarshamn ropade glädje.

Ballonger och studentmössor.

Meloner!!!!

Jag har aldrig sett någon så fin i sin studentmössa som min syster var.

Plankan. Mix-max. Snyggt, eller hur?

Ren lycka.

Yes, glad var jag!

Namnlös...........

Stressad och trött är jag idag, men det fixar sig säkert. Jag menar, först ska jag baka muffinsar, babbel med några kompisar och efter äventyrsbanan med klassen... ååå vad härligt.


FOUR

Just nu: redigering av bilder, zappar mellan kanalerna på tvn medans jag kollar på godbit(ar?) från american apparel. Allt direkt från soffan! Har ni sol idag? Oskarshamn haaaaaaaar. UT och NJUT!



7/7

Suttit hemma och softat bananer hela dan. Försökt och få undan lite plugg. Ska snart iväg och grilla. Kanske ska jag få bort lite soffhäng också. Hörs!


INSPIE

Oj, vilken sen morgon det blev idag. Var halvt död igårkväll när jag kom hem från studentfesten. Har fått i mig tolv timmars sömn nu iallafall. Släpper kanske in en bildbomb från studenten och allt sen.
Ha det bäst. D.


Eric Broms/Lundlund.com

Bo0uncing Wa4aves

Idag har jag varit på ett sånt där jobbigt glatt humör och bara strosat runt och skrattat åt tråkiga saker hela tiden. En riktigt glad dag, som bara blir bättre och bättre ju mer tiden går. Någon riktig anledning finns det dock inte, men imorgon. Då smäller det för alla studenter.



The N word

Idag glider jag runt i b.la. en svart tröja, svarta ballerinaskor och svarta leggings. Wow, vilken färgkombination! HAHA. Annars - Insåg nyss att det bara var nio dagar kvar till skolavslutingen. YES.


Your skin in the sun

Att spendera dagen på stranden iklädd i bikini den åttonde juni känns hyfsat bra faktiskt. Väldigt bra t.o.m Årets för dopp blev det visst också. Snart nalkas mys och sådant fint med lika fina människor. Jag tror jag lever i ett sommarland.


BAGONG LINGGO

Måndag idag, hipp hurra! Pluggeri står på listan. På fredag tar syster studenten, innebär alltså massa mat och pynt. Veckorna bara går och går, ju mer tiden...går? Eller vad tycker ni? Imorgon drar jag till Havslätt med 50 andra. Utedag. Hoppas på en fin sådan. Later!


En favorit från arkivet.

STOCKHOLM #2

Jag saknar dig, huvudstaden.


I SAID ROLLIN' ROLLIN'

Hej hopp negersnopp! Snart rullar jag in mot stan en sväng och spelar lite basket. Senare ikväll slänger jag kanske upp fler bilder från Stockholm. Annars - önskar jag er allihop en fin dag. Puss.


+++

Herregud. Jag är besatt av Sally Mann. Helt otroligt. Helt otroligt vackert.


[Sally Mann]

think like me, try to smile and be free

Solen skiner rejält idag faktiskt. Har suttit ute i solen och ritat lite. Fråga mig inte varför jag valde att rita just dessa 3 föremål. Det var de första som poppade upp i huvudet och ibland är det ju faktiskt det första som är även det bästa. Samtidigt slipper man att vela. För att förtydliga, är det följande på teckningen: En sko, pumps. Ett fickur med en gammaldags touch. En krukväxt av något slag.



slooow down

Lördag då. Jag startade dagen med världens frukost, scones och glass till efterrätt. Lyx. Att man inte unnar sig själv med det lite oftare. Förövrigt blir dagen ganska lugn. Det är så himla mysigt och vakna upp med solen inträngandes genom persiennern. Det gör det liksom lite enklare för en att inte snooza så länge. Ha en kickass lördag!


pic: tfs/the fashion

WANTED

Sorgliga nyheter är vad jag har att dela med mig av. Nu har jag yrat runt som en galen tupp i hela 1 timme och en halv timme, letandes efter mina leopardstrumpbyxor.  Det har gått så långt att jag till och med letat inuti mitt täcke. Borta med vinden, närmaste bestämt som bortblåsta. Fortsättning följer.. Passande för situationen får det bli Hide and Seek - Imogen Heap


Sväva på molnen

Fint väder idag, men inte riktigt den där sommarkänslan jag söker. Helgen är kommen! Kvällen bjuder på bus med småungar och sedan återstår en lugn skön hemmakväll. Inte låter det fel i mina öron.
Ha det bäst. D.


TWO IN ONE

Kan ni gissa vad det här kan föreställa? Jo, en ring. Handgjord av MIG - stort smile. Lite lik knogjärn ringarna eller ''Ringen mot rökning''. Stolt och glad är jag. Välkommen till min samling precious.


RAGOO

Tjoflöjt! Tänk att humöret kan förändras bara så där. Känner mig i toppform idag. Tummen upp för det! Det är kokhett ute. 22º. Åh jag älskar det här. Ska bege mig ut alldeles strax. Får ta och köpa mig en isglass.
Ha det bäst. D.



MY BABY AND I OOO

Underbar bild så det skriker om det! Underbara accesoarer, Underbar topp. Underbara naglar. Underbar ring. Underbart armband. En ljuv blick för ögonen. Jag är såld. Får ta och dra till med en replik som ursprungligen är Askungens: "Alldeles...alldeles underbar" Stora maffiga smycken, till broderi - mumsfillibabba!


little secret

Hej. Får man lov att bjuda på en klädsel? Har inget vettigt att säga känner jag. Själv vill jag ge lite beröm till mitt sätt att hålla mina skor så vita. Har tvättat dom endast en gång. En och en annan lerpöl har de upplevt i sina dar. Men se bara! Vitt är allt inom synhåll, inte sant? Nu blev det ju en del sagt trots allt...